Ai patru opțiuni care îți vor aduce 1-4 cadouri în COLET 🎁!

Vezi Detalii

Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Recomandare Slăbire, Celulită și Vergeturi, pentru Abdomen, Coapse și Fese, prin masaj profesional

de Oana Turcu

10 produse recomandate

La fiecare schimbare de anotimp, se recomanda 12 ședințe, de 3 ori pe săptămână.

Întreţinere în centre de modelare corporală: săptămânal.

a). Lăsaţi clientul să se relaxeze pe un pat acoperit cu folie de nylon sau hartie. Aplicaţi PEELING ACTIUNE PROFUNDA pe zonele interesate şi faceţi un drenaj limfatic pentru cateva minute, după care ştergeţi cu un burete umed.

b). Aplicaţi CELLAROMA pe zonele interesate (zonele adipoase, pernuţe cu celulită) şi faceţi un masaj uşor cca 2 minute.

c). Aplicaţi cateva picături de SER ULTRA SLABIRE – SILHOUETTE şi efectuaţi un masaj drenant de descărcare a venelor cu CREMĂ EXTRAFORTE PENTRU SLĂBIRE – TERMO sau, în cazul problemelor circulatorii, CREMĂ EXTRAFORTE PENTRU SLĂBIRE – NON TERMO sau CREMĂ ULTRA SLĂBIRE. Pentru persoanele deranjate doar de celulită şi vergeturi, care nu doresc să slăbească, se aplică CREMĂ ANTICELULITĂ ŞI ANTIVERGETURI CU IEDERĂ sau CREMA ULTRA MODELARE.

d). Aplicati pe zonele tratate anterior NAMOL EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE TERMO.

e). Dacă posedaţi aparatură, puteţi termina ședința  cu presoterapie sau asigurandu-vă că clienta/clientul nu prezintă probleme circulatorii de tipul varicelor, fragilitate capilară sau inflamaţii de orice tip. Daca prezinta asemenea probleme, inlocuiti cu NAMOL EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE NON TERMO.
Puteţi substitui presoterapia cu termoterapia (pătură termică, saune parţiale, cuptorul cu infraroşii). Vă sfătuim, pentru o igienă perfectă a aparaturii la sfarşitul terapiei, să acoperiţi namolul cu hartie sau folie transparentă de tipul celei pentru vidarea alimentelor.

f). Înlăturaţi compact namolul. Curăţaţi eventualele resturi cu buretele. Dacă, după părerea voastră, aplicand CELLAROMA – SINERGIE ANTICELULITICA înainte de cremă, alunecarea devine excesivă, puteţi inversa ordinea, fără a prejudicia rezultatul final.

Liniile Ardes

LIVE CHATvia Facebook Messenger