Solicitați ofertă

Stimati parteneri,

Ardes Cosmetici se afla, din 1970, in avangarda productiei si formularii produselor cosmetice profesonale certificate bio, cu mare atentie la calitate, caracterul natural si standardele de productie.

Laboratorul este construit in conformitate cu normele farmaceutice. Producerea si ambalarea sunt realizate in atmosfera controlata: ambient clasificat 10.000, ceea ce indica gradul de “sterilizare”. In afara filtrarii si monitorizarii aerului ambiental, aceasta clasificare prevede, in totalitate, o serie de criterii care situează laboratoarele Ardes în linia întâi, prin respectarea celor mai restrictive norme farmaceutice.

Filozofia firmei este orientata spre cercetarea substantelor naturale, dar este racordata la ultimele descoperiri ale stiintei cosmetologice. Ardes este o firma in continua dezvoltare cantitativa si calitativa, afiliata la UNIPRO – FEDERCHIMICA – CONFINDUSTRIA, din 1984. Firma este in posesia certificatului de calitate RTC UNIPRO.

Certificari internationale obtinute de Ardes Cosmetici

Vegan OK

Acest certificat semnaleaza faptul ca produsele noastre sunt concepute pentru a fi utile inclusiv persoanelor care traiesc in regim Vegan (care nu consuma carne si lactate). Ardes nu face teste pe animale.

AIAB

Produsele Ardes sunt certificate de catre Associazione Italiana per l’Agricoltura Biologica.

ISO 22716

Organizația Internațională de Standardizare (ISO) a oferit produselor Ardes certificatul pentru buna calitate in fabricare cu numarul 22716. Acesta consacreaza faptul ca produsele sunt concepute in laborator, in mod controlat.

RINA

Acest certificat confirma faptul ca Ardes isi desfasoarea activitatea pe piata cosmetica respectand standardele de calitate si de management la cel mai inalt nivel, garantand calitatea, sustenabilitatea si eficienta in procesul de productie si de management, dar si in procesul de protectie a mediului inconjurator.

Laboratoarele Ardes Cosmetici din Italia produc peste 300 tipuri de produse destinate saloanelor de coafura, cosmetica, masaj, fitness, manichiura si pedichiura, solar, sauna sau farmaciilor naturiste, adica erboristeriilor italiene si saloanelor din mai multe tari europene. Exclusivitatea in Romania o detine societatea ARDES REFRESH SRL, in urma contractului ferm cu laboratoarele italiene. Proprietarul si managerul general al firmei, Oana Turcu, a reusit sa intensifice, in ultimii ani, efectele produselor italiene, dupa indelungate studii si cercetari facute alaturi de specialistii de la Genova.

Astfel s-a ajuns la crearea produselor adaptate pietei romanesti, in colaborare cu Oana Turcu, rezultate ca urmare a aprobarii initial a 5 produse noi destinate combaterii acneei si celulitei; vedeta este Crema Extraforte pentru Slabire – Termo si Non Termo, care contine alge iodate, camfor natural, centella asiatica, castan de India, hamei si saruri organice ale iodului.

Produsele, grupate in mai multe linii (Linia Vegetala, Body And Soul Specialists, Treori, Argan, Ardes Bio, etc.), toate purtand amprenta calitatii fara compromis: Ardes Cosmetici, au fost foarte bine primite pe piata romaneasca. Ardes Cosmetici dezvolta permanent produse inovatoare care satisfac atat necesitatile consumatorilor finali cat si pe cele ale saloanelor profesionale, in acest sens putem mentiona noua linie Bio Ulei Suprem, Linia Treori (folosindu-se celule stem de Argan), noile produse revolutionare din Linia Body and Soul Specialists si produsele anti-mancarime din Linia Prud-Off.

Filozofia Ardes inseamna sa traiesti sanatos, folosind cele mai curate produse de pe piata romaneasca: PROFESIONALE si cu principii active BIO certificate.

Va invitam sa rasfoiti cataloagele noastre sau sa accesati categoria Scheme de Tratament, unde gasiti tot ceea ce va intereseaza, la sectiunea Salon infrumusetare, Spa.

Daca aveti orice indecizie referitoare la vreun produs, proceduri, scheme de tratament pentru un anumit scop, suntem doar la un telefon distanta pentru a va indruma. Ne-ar face placere sa ne oferiti oportunitatea de a va demonstra ca avem experienta necesara si resursele pentru a deveni partenerul si furnizorul afacerii de care va ocupati.

Cu prietenie,
Oana Turcu Brancu

Telefoane

021 313 6077
0744 162 757
0735 888 111

Ardes Refresh SRL

CUI: RO34318069
Nr. Reg. Comertului: J40/4002/ 2015

Banca: Alpha Bank Romania SA

RON: RO15BUCU1251304258733RON
EURO: RO55BUCU1251215945570EUR

Swift: BUCUROBU


Plata se poate realiza in conturile de RON sau EUR prin transfer bancar, sau prin card (in pagina de checkout) in RON sau EUR.

Pentru întrebări despre produsele #Ardes ne puteți scrie mesaj pe WhatsApp telefon: 0728220427 sau pe rețelele sociale Facebook (Ardes Cosmetici-linia Oana Turcu) și Instagram (Ardes Cosmetici România)

CALL CENTER: 0213136077 - pentru informatii comenzi plasate/ livrări / programari testări produse, recomandari personalizate la show-room cu vanzare Ardes Cosmetici .

PROGRAM CALL CENTER: Luni – Vineri, interval 10:00 – 18:00

  Ne interesează produse pentru:

  TenCorpPărMani & Pedi

  Liniile Ardes

  TRANSPORT GRATUIT ÎN ROMÂNIA PENTRU COMENZILE DE MINIM 299 LEI

  X
  LIVE CHATvia Facebook Messenger