Atentie, in perioada urmatoare livrarea comenzilor poate suferi intarzieri minore!

Vezi Detalii

Namol Extraforte pentru Slabire Termo 1000 ml

Linia Vegetală

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 customer reviews)

340 lei Reducere 68 lei 272 lei

În stoc

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

SauSunați-ne!(Luni - Vineri, 10:00 - 18:00)

Namol Extraforte pentru Slabire complex de nămol pentru împachetări locale, folosit pentru supleţe, anticelulită si antivergeturi. Cu nămol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatică, castan de India, hamei, săruri organice ale iodului. Uz: Se aplică un strat subţire de nămol, după necesitate, pe picioare, coapse, şolduri, braţe. Se înfăşoară cu peliculă transparentă şi se lasă in repaus 45 de minute. Se poate acoperi cu o pătură termică. Nu se usucă, nici nu se fărâmițează . Nu este necesar să ramaneti   intins, astfel incat puteţi efectua terapia şi acasă. Se înlătură cu buretele umezit.

Atenţie: Nămolul Extraforte pentru Slăbire – Termo generează o înroşire locală şi o senzaţie de căldură destul de intensă, ce dispare ulterior. Evitaţi aplicarea pe pielea foarte sensibilă, cu probleme circulatorii, varice. În acest caz, se foloseşte Nămol Extraforte pentru Slăbire – Non Termo. După înlăturare, se face un masaj uşor cu Crema Extraforte pentru Slăbire – Termo.

Namol Extraforte pentru Slabire e  ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

Linia

Linia Vegetală

Gramaj

1000 ml

Mod de utilizare

Se aplică un strat de nămol, după necesitate, pe picioare, coapse, şolduri, braţe. Se înfăşoară cu o peliculă transparentă şi se lasă în repaos 45 de minute. Se înlătură cu buretele umezit.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Sfatul Specialistului

Liniile Ardes

LIVE CHATvia Facebook Messenger