Lumea Ardes

Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Despre noi

Frumusete, creata din natura

Inovatie

Astăzi Ardes este o companie importantă în domeniul produselor cosmetice naturale. Totul a început in 1971 de la conceptul revolutionar lansat de Romano Ravaglia. Intr-o perioadă de entuziasm colectiv pentru materiale plastice și produse chimice, Romano Ravaglia a luat o decizie de pionierat. Vazand viitorul dincolo de tendințele modei, Ardes a mers cu hotarare pe calea conceperii unor formule cosmetice bazate pe materiile prime de origine vegetală.

In fiecare zi, de atunci, cu acelasi entuziasm si perseverenta, Ardes a investit resurse umane și financiare în cercetare și inovare, astfel încât să ofere consumatorului de astazi produse naturale, sigure și eficiente.

Toata productia are loc intr-o fabrica moderna cu sediul în Busalla (Genova), care dispune de laboratoare construite în conformitate cu standardele farmaceutice, iar activitatea se desfășoară în într-o atmosferă controlată (clasa farmaceutică 10.000). Procesul de producție se efectuează în conformitate cu GMP (Good Manufacturing Practice), un standard internațional care garantează bunele practici de fabricație.

Misiune

Ardes își bazează succesul pe redescoperirea retetelor străvechi din plante, integrate cu cele mai avansate tehnologii. Încă de la începuturile sale în 1971, Ardes a urmărit un scop clar: dezvoltarea unor produse cosmetice fabricate din cele mai pure componente vegetale, care creeaza o sinteză de succes intre cele mai vechi studii de cunoaștere umană și munca in laboratoare ultramoderne.

Dragostea față de natură și pasiunea pentru cercetare au condus la o gamă largă și variată de produse, concepute pentru a satisface toate cerințele de sănătate și frumusețe căutate de consumatori moderni, funcționalitate care combină, placerea si siguranta maxima.

Structura

Toate fazele de producție sunt dezvoltate în cadrul Ardes de către o echipă de profesionisti cu o vasta experiență.

– Departamentul de marketing studiaza tendințele pieței si modul în care să satisfacă cerințele noi și emergente.
– Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, formată din absolvenți calificați de specialitate, traduce aceste concepte în produse reale și inovatoare.
– Materiile prime sunt selectate de la furnizori cu înaltă calificare, cu care sunt stabilite condiții stricte de aprovizionare.
– Producția și ambalarea are loc într-unul dintre laboratoarele cele mai avansate tehnologic din Europa.
– Controlul calității are loc simultan în laboratoarele interne și externe pentru a asigura o mai mare siguranță a produsului finit.

Angajament social

Angajamentul social este extrem de important pentru Ardes care se traduce prin decizii etice precise. Conștienți de problemele ecologice, Ardes acordă, de asemenea, o mare atenție protejării mediului prin:

– Utilizarea materiilor prime vegetale.
– Utilizarea unor agenți activi de suprafață biodegradabili
– Insotirea fiecarui produs cu ambalaj ușor de reciclat.
– Pe parcursul diferitelor etape de realizare a produsului, fără emisii nocive sau evacuări sunt produse.
– În produse cu aerosoli, utilizarea gazelor precum clorofluorocarburile nocive pentru stratul de ozon sunt evitate.
– Consumul inutil sau nejustificat de energie și de materii prime este evitată prin punerea în aplicare a programelor de întreținere a sistemului și a unui comportament responsabil în procesul de producție.
– Refuzul, încă de la început, de orice formă de testare a produselor finite sau a materiilor prime utilizate pe animale.

De asemenea, compania lucreaza cu sectorul de voluntariat prin susținerea inițiativelor sociale.

Tocmai din acest motiv, compania a primit recent premiul CSR (responsabilitatea socială a întreprinderilor), organizat de Camera de Comerț din Genova, cu scopul de a difuza cultura antreprenoriatului responsabil; sprijinirea firmelor care urmăresc propriul lor profit, fără a pierde din vedere performanța socială și de mediu a operațiunilor lor.

Strangerea de fonduri programe susținute de Ardes, în cazul în care produsele cosmetice au fost ambalate și furnizate în mod gratuit, au inclus:

– “Una Mano lavă l’Altra – il Bagno doccia che di profuma Buono” (O mână spală pe cealaltă – spuma de duș care miroase bine), un program creat pentru a ajuta populațiile din regiunile din Balcani care a ajutat la strângerea de fonduri pentru a sprijini educația școlară și achiziționarea de produse de igienă și sănătate pentru două tabere de refugiați din provincia Sisak, Croația, precum și prin proiecte de finanțare implementate de Caritas Aleksinac, sudul Serbiei.

– “Mesi Mesi” (luni luni), pentru finanțarea cuptoarelor ecologice din Eritreea.

– “Ancora Donna” (încă o femeie) prin Lilt la Genova care sprijina pacientii cu cancer in curs de chimioterapie si radioterapie.

Certificari internationale obtinute de Ardes Cosmetici

Vegan OK

Acest certificat semnaleaza faptul ca produsele noastre sunt concepute pentru a fi utile inclusiv persoanelor care traiesc in regim Vegan (care nu consuma carne si lactate). Ardes nu face teste pe animale.

AIAB

Produsele Ardes sunt certificate de catre Associazione Italiana per l’Agricoltura Biologica.

ISO 22716

Organizația Internațională de Standardizare (ISO) a oferit produselor Ardes certificatul pentru buna calitate in fabricare cu numarul 22716. Acesta consacra faptul ca produsele sunt concepute in laborator, in mod controlat.

RINA

Acest certificat confirma faptul ca Ardes isi desfasoarea activitatea pe piata cosmetica respectand standardele de calitate si de management la cel mai inalt nivel, garantand calitatea, sustenabilitatea si eficienta in procesul de productie si de management, dar si in procesul de protectie a mediului inconjurator.

Liniile Ardes

TRANSPORT GRATUIT ÎN ROMÂNIA PENTRU COMENZILE DE MINIM 299 LEI

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger