BLACK FRIDAY!  25% discount la toate produsele in perioada 16-19. Transport GRATUIT la orice comandă peste 299 lei.

Mai multe detalii

Povestea mea

Intrarea Ardes in Romania s-a produs in anul 2000, prin experienta personala pe care Oana Turcu a avut-o in clipa in care a incercat nenumarate retete, pentru a vindeca o acnee grava, si numai produsele Ardes au ajutat-o sa invinga acest complex. “Folosind in Italia, la recomandarea unui medic naturist, tratamentul antiacneic pe baza de propolis si obtinind rezultate deosebite de la o zi la alta, mi-a venit ideea de a incerca sa vin in ajutorul celor din jurul meu”, declara Oana. Astfel a descoperit gama de produse Ardes Cosmetici, care a ajutat-o sa scape de tenul acneic.

Absolventa de studii economice, dar si posesoarea unui doctorat in stiinta si tehnica produselor de erboristerie, dietetice si cosmetic, dobandit la Ferrara, Oana Turcu a transformat Ardes intr-un brand esential al industriei frumusetii, in doar cativa ani. Este unic importator pentru Romania al produselor Ardes.

In 2003, a creat o linie proprie de cosmetice, linia Oana Turcu, care a integrat experienta italiana cu specificul si problemele clientelei din Romania. Oana Turcu este deja o cunoscuta femeie de afaceri in domeniul produselor cosmetice profesionale natural. Este prima romanca al carei nume este marca pentru o linie de produse cosmetice, in Italia.

„Am studiat foarte mult si mi-am dat seama de importanta camforului natural, iederei si centellei asiatice in reducerea depozitelor de grasime. Asa am studiat o noua Crema Extraforte pentru Slabire, care imi poarta numele si pe care am propus-o Laboratoarelor ARDES din Italia. Am studiat intensiv alaturi de specialistii de acolo si, astfel, au inceput sa o fabrice si sa o promoveze si in Italia”, a declarat Oana Turcu.

Succesul Ardes Romania se masoara in milioane de probleme rezolvate si tratamente efectuate in acesti ani.

Ardes este un participant activ pe piata cosmetica, fiind prezent la cele mai importante evenimente si targuri ale industriei cosmetice din Romania. A devenit, in egala masura, un brand preferat al celebritatilor. Si unul dintre cele mai vizibile branduri de frumusete din mass-media.

Succesul Ardes a dus-o pe Oana Turcu pe locul 39 in Top 100 Femei de Succes al revistei Capital.

Liniile Ardes

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger