Secretul ALOE. Si de e bun pentru dermatita seboreica.

Aloe Vera este o plantă cu frunze tari, cu aspect de cactus, care poate fi crescută cu succes în apartament, nefiind pretenţioasă. Speciile, peste 200, provin din Africa, Arabia şi Madagascar. Planta nu supravieţuieşte la temperaturi de îngheţ. Ca înălţime, Aloe poate ajunge pînă la 1 metru. Conţinînd 95% apă, planta este suculentă, caracterizată prin frunzele groase, acoperite cu un strat ceros, care le ajută să nu piardă apă. Florile de Aloe Vera cresc primăvara şi variază în culori de galben, roşu şi purpuriu. Dacă te-ai decis să ai o astfel de plantă în apartament, trebuie să îi cunoşti virtuţile medicinale. Încă din antichitate, Aloe Vera este considerată o plantă de terapie, cu efecte asupra sănătăţii şi frumuseţii.

Printre proprietăţile benefice ale plantei se numără întărirea sistemului imunitar, normalizarea metabolismului, detoxifierea organismului, are efect analgezic şi calmează nervii. Ea are efect antiinflamator şi stimulează regenerarea celulară. Tocmai de aceea măştile cu Aloe sunt indicate pentru ten, deoarece îl curăţă şi îl fac mai catifelat. Foloseşte-te de frunzele plantei tale de apartament pentru a-ţi crea măşti cosmetice sau pentru a experimenta efectul antiseptic al plantei, însă dacă doreşti tratamente pentru diverse afecţiuni, este cazul să ceri sfatul unui medic specialist în medicina naturistă. Iată calităţile esenţiale ale preparatelor de Aloe Vera: capacitatea de penetrare – substanţele active din această plantă penetrează pînă în cele mai adînci straturi ale pielii; acţiunea dezinfectantă, antiseptică, antiinflamatoare; stimularea regenerării celulare (accelerează de 6-8 ori creşterea celulelor noi); acţiune calmantă, analgezică, de întărire a sistemului imunitar; acţiune detoxifiantă, de protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete, biostimulatoare, de regenerare a ţesuturilor lezate, de tonificare, de hidratare, de cicatrizare, antibacteriană.

Va recomandam sa folositi Sampon Tratament Spalari Frecvente cu Aloe, Spin Alb si Guar. Ideal pentru dermatita seboreica, cruste albicioase, unsuroase sau uscate si zone cutanate, iritate si rosii. Este de obicei localizata pe zone bogate in glande sebacee – pe fata, in jurul nasului, al sprancenelor si pe frunte, dar si pe scalp (aici se manifesta prin matreata excesiva – scuame). Dupa sampon, recomandam sa folositi balsam, tratament si fiole de par.

Liniile Ardes

Visa Mastercard Verified by Visa Mastercard Securecode
înapoi sus
LIVE CHATvia Facebook Messenger