fbpx

Pachet-reducere pentru catifelare si relaxare

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 recenzii de la clienți)

841 lei

1.Ulei Relaxare cu Karite 500 ml

https://www.ardes.ro/home/corp/ingrijirea-corpului/relaxare/ulei-de-relaxare-karite-500-ml/

2.Ulei pentru Catifelare 500 ml

https://www.ardes.ro/home/corp/ingrijirea-corpului/hidratare/ulei-catifelare-500-ml-body-and-soul/

3.Unt Fondant Relaxare 500 ml

https://www.ardes.ro/home/produse-profesionale/unt-fondant-relaxare-500-ml/

 

1.Ulei Relaxare cu Karite

Multumita prezentei Extractului de Karite (shea) si pretioaselor uleiuri vegetale combinate cu actiunea specifica FOSFA RELAX este ideal pentru masajul de relaxare care destinde muschii contractati din cauza stresului, lasand pielea relaxata si luminoasa. Ideal pentru a fi imbogatit cu ulei esențial fosfacomplex care creste activitatea, infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active este sporită de prezenţa untului de Karite (shea) si a uleiurilor naturale pretioase. În plus, masajul se poate face deosebit de placut, personalizat şi îmbunătăţit cu ulei esențial fosfacomplex.

Este creat pentru cei care doresc să aibă grijă de piele aplicand un remediu relaxant, hidratant şi din punct de vedere senzorial. Ideal pentru o adevarata relaxare SPA. Aplicați produsul pe zonele dorite și masați până la absorbție.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bine si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Relax – Ingredient activ derivat derivat din prelucrarea Michelia Alba, floare originara din Indonezia. Are acţiune relaxantă, redă strălucirea pe piele şi relaxează mintea.

Imbogatit cu: Ulei de migdale dulci; Ulei de macadamia; Ulei de sambure de strugure; Lecitina; Ulei de trandafir chilian; Lamaie.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si uleiuri. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ulei Relaxare cu Karite ideal pentru venectazii, varice, fragilitate capilara, vase sparte (capilare sparte), dilatatii capilare, „picioare grele”, vase de sange vizibile pe picioare, hemangioame, protectia epidermei. De retinut: venectazie = dilatatia unei vene.

Ideal pentru dureri musculare si articulare – durere de spate, hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, hemiplegie, cifoza, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis. Se foloseste in clinica medicala de recuperare, ortopedie si vertebrologie, mobilizare vertebrala, decompresie vertebrala, kinetoterapie, masaj.

Se aplica dupa  soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Ideal pentru masaj de relaxare. Efect calmant.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

 

2. Ulei pentru Catifelare

Uleiul pentru Catifelare e recomandat pentru cei care fac masaj util în hrănirea pielii uscate si deshidratate.Multumita prezentei Extractului de Karite (shea) si a pretioaselor uleiuri vegetale, impreuna cu actiunea specifica a FOSFASILK si cu proteinele din matase, uleiul este optim pentru un masaj ce hraneste pielea uscata si deshidratata. Ideal pentru a fi imbogatit cu ulei esențial FOSFACOMPLEX O.E. care sporeste activitatea, infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active e marita de caracteristicile nutritive si emoliente ale uleiului natural.  Pentru o pielea imediat mai catifelată, fina si elastica. Se aplică pe zonele dorite și se masează până la absorbția completa.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bunastare si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Silk – Complex de ingrediente active marine pentru o hidratare o hidratare a pielii intensa si de durata.

Imbogatit cu: Proteine de Mătase – Conţine 17 din 19 aminoacizi. Indicata pentru tenul uscat, intrand in piele in profunzime si regland echilibrul hidric; Ulei de Macadamia – acţiune de tonifiere şi echilibrare a secreţiei de lipide a epidermei, datorită compozitiei sale particulare in acizi grasi. Este hidratant si emolient ideal pentru pielea uscata si imbatranita; Ulei de Sambure de Strugure – actiune antioxidanta datorita continutului ridicat de polifenoli. Datorita acidului linoleic, are proprietati emoliente si hrănitoare pentru piele; Ulei de Migdale Dulci – actiune nutritiva si emolienta, ajută la prevenirea vergeturilor. Ideal pentru toate tipurile de piele, în special cea a femeilor în timpul sarcinii; Ulei de Trandafir Chilian – bogat in acizi grasi esentiali polinesaturati, indispensabili in procesul de regenerare a membranelor celulare si refacerea testului cutanat. Indicat in remediul vergeturilor si ridurilor, uleiul are si o buna actiune hidratanta si nutritiva pe tenul uscat si stins.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si derivati din petrol. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ulei pentru Catifelare ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Ideal pentru tonifiere, modelare, vergeturi, intretinere, suplete, fermitate pentru abdomen, coapse, fese, brate. Recomandat si in perioada de sarcina.

Ideal pentru venectazii, varice, fragilitate capilara, vase sparte (capilare sparte), dilatatii capilare, „picioare grele”, vase de sange vizibile pe picioare, hemangioame, protectia epidermei. De retinut: venectazie = dilatatia unei vene.

Ideal pentru epilare, par in exces, par sub piele, foliculita, exfoliere. Recomandam epilarea cu ceara in cabinet de cosmetica sau acasa.

Uleiul pentru Catifelare e ideal pentru hidratare, catifelare, piele aspra, piele uscata. Recomandat pentru vergeturi. Efect calmant. Protectie impotriva soarelui.

Se aplica dupa  soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

 

3. Unt Fondant Relaxare

Unt Fondant Relaxare este ideal pentru masajul de relaxare care destinde muschii contractati din cauza stresului lasand pielea relaxata si luminoasa. Datorita prezentei extractului de Karite (shea) si a uleiurilor vegetale combinate cu actiunea specifica FOSFA RELAX. Ideal pentru a fi imbogatit cu Fosfacomplex O.E. care creste activitatea infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active este sporită de prezenţa untului de Karite (shea) si a uleiurilor naturale pretioase. În plus, masajul se poate face deosebit de placut, personalizat şi îmbunătăţit cu Fosfacomplex O.E.

Este creat pentru cei care doresc să aibă grijă de piele, aplicand o rutina relaxanta, hidratanta şi din punct de vedere senzorial. Ideal pentru o adevarata relaxare SPA. Aplicati produsul pe zonele dorite si masati pana la absorbtie.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bunastare si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Relax – ingredient activ derivat derivat din prelucrarea Michelia Alba, floare originara din Indonezia. Are acţiune relaxantă, redă strălucirea pe piele şi relaxează mintea.

Imbogatit cu: Unt de Shea (karite) – actiune emolienta, hidratanta si calmanta. Amelioreaza tonusul si elasticitatea pielii; Ulei de Migdale Dulci – Actiune nutritivă si emolienta. Contribuie la prevenirea aparitiei vergeturilor. Efect ideal pentru toate tipurile de piele, in mod particular, pentru femeile gravide; Ulei de Avocado – acțiune emolienta si tonica; Ulei de Macadamia – acţiune de tonifiere şi reechilibrare a secreţiei de lipide a epidermei datorita acizilor graşi. Este hidratant si emolient pentru pielea uscata.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si derivati din petrol. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Ideal in igiena si ingrijire pentru corp, la baie, dus si sauna. Elimina orice urma de transpiratie. Folositi cu incredere orice ulei esential, parfum, intim Ardes.

Se aplica dupa soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Ideal pentru masaj de relaxare. Efect calmant.

Unt Fondant Relaxare profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

Momentan acest produs nu este disponibil pentru comandă.

Pentru detalii Sunați-ne!(Luni - Vineri, 10:00 - 18:00)

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Pachet-reducere pentru catifelare si relaxare

1. Ulei Relaxare cu Karite 500 ml

https://www.ardes.ro/home/corp/ingrijirea-corpului/relaxare/ulei-de-relaxare-karite-500-ml/

2.Ulei pentru Catifelare 500 ml

https://www.ardes.ro/home/corp/ingrijirea-corpului/hidratare/ulei-catifelare-500-ml-body-and-soul/

3.Unt Fondant Relaxare 500 ml

https://www.ardes.ro/home/produse-profesionale/unt-fondant-relaxare-500-ml/

 

1.Ulei Relaxare cu Karite

Multumita prezentei Extractului de Karite (shea) si pretioaselor uleiuri vegetale combinate cu actiunea specifica FOSFA RELAX este ideal pentru masajul de relaxare care destinde muschii contractati din cauza stresului, lasand pielea relaxata si luminoasa. Ideal pentru a fi imbogatit cu ulei esențial fosfacomplex care creste activitatea, infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active este sporită de prezenţa untului de Karite (shea) si a uleiurilor naturale pretioase. În plus, masajul se poate face deosebit de placut, personalizat şi îmbunătăţit cu ulei esențial fosfacomplex.

Este creat pentru cei care doresc să aibă grijă de piele aplicand un remediu relaxant, hidratant şi din punct de vedere senzorial. Ideal pentru o adevarata relaxare SPA. Aplicați produsul pe zonele dorite și masați până la absorbție.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bine si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Relax – Ingredient activ derivat derivat din prelucrarea Michelia Alba, floare originara din Indonezia. Are acţiune relaxantă, redă strălucirea pe piele şi relaxează mintea.

Imbogatit cu: Ulei de migdale dulci; Ulei de macadamia; Ulei de sambure de strugure; Lecitina; Ulei de trandafir chilian; Lamaie.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si uleiuri. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ulei Relaxare cu Karite ideal pentru venectazii, varice, fragilitate capilara, vase sparte (capilare sparte), dilatatii capilare, „picioare grele”, vase de sange vizibile pe picioare, hemangioame, protectia epidermei. De retinut: venectazie = dilatatia unei vene.

Ideal pentru dureri musculare si articulare – durere de spate, hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, hemiplegie, cifoza, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis. Se foloseste in clinica medicala de recuperare, ortopedie si vertebrologie, mobilizare vertebrala, decompresie vertebrala, kinetoterapie, masaj.

Se aplica dupa  soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Ideal pentru masaj de relaxare. Efect calmant.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

 

2. Ulei pentru Catifelare

Uleiul pentru Catifelare e recomandat pentru cei care fac masaj util în hrănirea pielii uscate si deshidratate.Multumita prezentei Extractului de Karite (shea) si a pretioaselor uleiuri vegetale, impreuna cu actiunea specifica a FOSFASILK si cu proteinele din matase, uleiul este optim pentru un masaj ce hraneste pielea uscata si deshidratata. Ideal pentru a fi imbogatit cu ulei esențial FOSFACOMPLEX O.E. care sporeste activitatea, infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active e marita de caracteristicile nutritive si emoliente ale uleiului natural.  Pentru o pielea imediat mai catifelată, fina si elastica. Se aplică pe zonele dorite și se masează până la absorbția completa.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bunastare si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Silk – Complex de ingrediente active marine pentru o hidratare o hidratare a pielii intensa si de durata.

Imbogatit cu: Proteine de Mătase – Conţine 17 din 19 aminoacizi. Indicata pentru tenul uscat, intrand in piele in profunzime si regland echilibrul hidric; Ulei de Macadamia – acţiune de tonifiere şi echilibrare a secreţiei de lipide a epidermei, datorită compozitiei sale particulare in acizi grasi. Este hidratant si emolient ideal pentru pielea uscata si imbatranita; Ulei de Sambure de Strugure – actiune antioxidanta datorita continutului ridicat de polifenoli. Datorita acidului linoleic, are proprietati emoliente si hrănitoare pentru piele; Ulei de Migdale Dulci – actiune nutritiva si emolienta, ajută la prevenirea vergeturilor. Ideal pentru toate tipurile de piele, în special cea a femeilor în timpul sarcinii; Ulei de Trandafir Chilian – bogat in acizi grasi esentiali polinesaturati, indispensabili in procesul de regenerare a membranelor celulare si refacerea testului cutanat. Indicat in remediul vergeturilor si ridurilor, uleiul are si o buna actiune hidratanta si nutritiva pe tenul uscat si stins.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si derivati din petrol. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ulei pentru Catifelare ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Ideal pentru tonifiere, modelare, vergeturi, intretinere, suplete, fermitate pentru abdomen, coapse, fese, brate. Recomandat si in perioada de sarcina.

Ideal pentru venectazii, varice, fragilitate capilara, vase sparte (capilare sparte), dilatatii capilare, „picioare grele”, vase de sange vizibile pe picioare, hemangioame, protectia epidermei. De retinut: venectazie = dilatatia unei vene.

Ideal pentru epilare, par in exces, par sub piele, foliculita, exfoliere. Recomandam epilarea cu ceara in cabinet de cosmetica sau acasa.

Uleiul pentru Catifelare e ideal pentru hidratare, catifelare, piele aspra, piele uscata. Recomandat pentru vergeturi. Efect calmant. Protectie impotriva soarelui.

Se aplica dupa  soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

 

3. Unt Fondant Relaxare

Unt Fondant Relaxare este ideal pentru masajul de relaxare care destinde muschii contractati din cauza stresului lasand pielea relaxata si luminoasa. Datorita prezentei extractului de Karite (shea) si a uleiurilor vegetale combinate cu actiunea specifica FOSFA RELAX. Ideal pentru a fi imbogatit cu Fosfacomplex O.E. care creste activitatea infuzand o parfumare profunda si intensa. Actiunea ingredientelor active este sporită de prezenţa untului de Karite (shea) si a uleiurilor naturale pretioase. În plus, masajul se poate face deosebit de placut, personalizat şi îmbunătăţit cu Fosfacomplex O.E.

Este creat pentru cei care doresc să aibă grijă de piele, aplicand o rutina relaxanta, hidratanta şi din punct de vedere senzorial. Ideal pentru o adevarata relaxare SPA. Aplicati produsul pe zonele dorite si masati pana la absorbtie.

Formula activa: 1. Fosfa Emotion – Complexul de fito-endorfine de origine vegetala, „moleculele fericirii” care dau senzatii de bunastare si imbunatatesc starea de spirit. Intinereste si hidrateaza pielea, stimuland productia de colagen; 2. Fosfa Relax – ingredient activ derivat derivat din prelucrarea Michelia Alba, floare originara din Indonezia. Are acţiune relaxantă, redă strălucirea pe piele şi relaxează mintea.

Imbogatit cu: Unt de Shea (karite) – actiune emolienta, hidratanta si calmanta. Amelioreaza tonusul si elasticitatea pielii; Ulei de Migdale Dulci – Actiune nutritivă si emolienta. Contribuie la prevenirea aparitiei vergeturilor. Efect ideal pentru toate tipurile de piele, in mod particular, pentru femeile gravide; Ulei de Avocado – acțiune emolienta si tonica; Ulei de Macadamia – acţiune de tonifiere şi reechilibrare a secreţiei de lipide a epidermei datorita acizilor graşi. Este hidratant si emolient pentru pielea uscata.

Fara substante animale. Fara parabeni. Fara vaselina si derivati din petrol. Fara propilen glicol. Ardes nu face teste pe animale.

Ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Ideal in igiena si ingrijire pentru corp, la baie, dus si sauna. Elimina orice urma de transpiratie. Folositi cu incredere orice ulei esential, parfum, intim Ardes.

Se aplica dupa soare si solar pentru calmarea pielii, arsurilor și menținerea bronzului.  Se aplica înainte de soare sau solar pentru intensificarea bronzului.

Ideal pentru masaj de relaxare. Efect calmant.

Unt Fondant Relaxare profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Sfatul Specialistului

Liniile Ardes

-20% Extra cu cuponul: EXTRA20

20% EXTRA REDUCERE de Paște + până la 70% reducere!

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger