Arnică – o minune pentru dureri musculare si articulare

Arnica creste in regiunile de munte, impodobind pasunile cu florile ei galben-aurii. Poporul o mai numeste podbal de munte, carul-padurilor, cujda sau carul-zinelor. De la aceasta planta se folosesc florile – flores arnicae – mai rar planta intreaga si radacina. Ele contin ulei volatil, colina, alcooli triterpenici, substante colorante de natura carotinoidica. Din florile de arnica se prepara o tinctura care, diluata cu apa, se utilizeaza ca pansament antiseptic si cicatrizant al ranilor. in amestec cu apa de plumb, aceasta tinctura are proprietatea de a descongestiona umflaturile si loviturile. Infuzia 4%, sub forma de comprese, invioreaza tenurile palide. Actiune: decongestiva, cicatrizanta, de reglare a transpiratiei, dezodorizanta, tonica, antiinflamatoare, de reglare a echilibrului lipidic al pielii, vasoconstrictoare.

Va reomandam cu caldura Gel Gheara Diavolului si Arnica Termo, roll-on cu actiune termica pentru masaj local cu concentratie mare de arnica si gheara diavolului (90%). Aplicatorul roll on permite aplicarea in orice moment al zilei prin masaj local rapid si placut pe umeri, gât, spate, picioare. Produsul nu contine SLS, SELS, petrolati, vaselina, parabeni, silicon, coloranti artificiali sau substante animale. Produsul este certificat Vegan.

Ideal pentru dureri musculare si articulare – durere de spate, hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, hemiplegie, cifoza, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis. Se foloseste in proceduri de tratament, in clinica medicala de recuperare, ortopedie si vertebrologie, mobilizare vertebrala, decompresie vertebrala, kinetoterapie, masaj.

Liniile Ardes

Visa Mastercard Verified by Visa Mastercard Securecode
înapoi sus
LIVE CHATvia Facebook Messenger