Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Rutina Anticadere Păr și Calvitie

de Oana Turcu

10 produse recomandate

Rutina Anticadere Păr și Calvitie contine:


Rutina de 1-2 ori pe săptămână, la spălarea părului.

a). Masaţi pielea capului cu CREMA DE CORP, BALSAM CURATIV CU ROZMARIN ȘI CAMFOR timp de 3-5 minute, pană cand simţiţi că pielea capului s-a încălzit, a ars surplusul de sebum şi a echilibrat pH-ul pielii. BALSAMUL DE ROZMARIN deschide porii, activează circulaţia, vascularizează ţesutul şi favorizează trezirea la viaţă a bulbului, cu sau fără firul de păr.

b). ŞAMPON ANTICADERE PAR CU SERENOA REPENS. Şamponul se aplică într-o cantitate foarte mică, cat o nucă, şi se masează usor.

c). După şamponare, clătiţi bine părul şi aplicaţi CREMA REGENERANTĂ TRICOACTIVĂ. Lăsaţi să acţioneze 7-8 minute. CREMA REGENERANTĂ TRICOACTIVĂ ajuta la rezolvarea problemei, dar poate fi folosit şi ca simplu balsam, cu rol de descurcare a firelor de păr (inclusiv pentru părul creţ şi ondulat). Sau puteti folosi CREMA REGENERANTA TRICOACTIVA ARGAN.

d). Clătiţi CREMA REGENERANTĂ TRICOACTIVĂ sau CREMA REGENERANTA TRICOACTIVA ARGAN şi pieptănaţi, după care aplicati KERAFIL FORTE FIOLE. Evitaţi contactul cu ochii şi mucoasele. Lăsaţi în păr fiolele cu extracte naturale. Nu clătiţi, ci lăsaţi extractul de plante în păr.

e). Dacă vreţi să aveţi un păr perfect, lucios şi sănătos, puneţi în podul palmei cateva picaturi de ULEI PUR DE JOJOBA CALIFORNIANĂ sau ULEI PUR DE ARGAN PARFUMAT sau ULEI PUR DE ARGAN BIOLOGIC si treceti degetele prin varfurile firelor de par. Nu aplicati la radacina, doar pe varfuri.

f). ATENTIE! Zilnic, se aplica la radacina LOŢIUNE ANTICĂDERE PĂR CU SERENOA REPENS.

FOARTE IMPORTANT!

In cazurile grave de CALVITIE, masaţi ZILNIC pielea capului cu CREMA DE CORP, BALSAM CURATIV CU ROZMARIN ȘI CAMFOR timp de 3-5 minute. Ştergeţi epiderma cu apă oxigenată de la farmacie şi spălaţi cu ŞAMPON ANTICĂDERE PĂR CU SERENOA REPENS. Aplicaţi apoi fiola KERAFIL FORTE FIOLE si masati. La final, aplicati cu pipeta LOTIUNE ANTICADERE PAR CU SERENOA REPENS si masati usor.

Liniile Ardes

TRANSPORT GRATUIT ÎN ROMÂNIA PENTRU COMENZILE DE PESTE 299 LEI

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger