REDUCERE 10% la orice comandă mai mare de 999 lei.

PRIMEȘTI CADOU la orice comandă mai mare de 699 lei.

AFLĂ CUM

Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Despre noi

Frumusete, creata din natura

Inovatie

Astăzi Ardes este o companie importantă în domeniul produselor cosmetice naturale. Totul a început in 1971 de la conceptul revolutionar lansat de Romano Ravaglia. Intr-o perioadă de entuziasm colectiv pentru materiale plastice și produse chimice, Romano Ravaglia a luat o decizie de pionierat. Vazand viitorul dincolo de tendințele modei, Ardes a mers cu hotarare pe calea conceperii unor formule cosmetice bazate pe materiile prime de origine vegetală.

In fiecare zi, de atunci, cu acelasi entuziasm si perseverenta, Ardes a investit resurse umane și financiare în cercetare și inovare, astfel încât să ofere consumatorului de astazi produse naturale, sigure și eficiente.

Toata productia are loc intr-o fabrica moderna cu sediul în Busalla (Genova), care dispune de laboratoare construite în conformitate cu standardele farmaceutice, iar activitatea se desfășoară în într-o atmosferă controlată (clasa farmaceutică 10.000). Procesul de producție se efectuează în conformitate cu GMP (Good Manufacturing Practice), un standard internațional care garantează bunele practici de fabricație.

Misiune

Ardes își bazează succesul pe redescoperirea retetelor străvechi din plante, integrate cu cele mai avansate tehnologii. Încă de la începuturile sale în 1971, Ardes a urmărit un scop clar: dezvoltarea unor produse cosmetice fabricate din cele mai pure componente vegetale, care creeaza o sinteză de succes intre cele mai vechi studii de cunoaștere umană și munca in laboratoare ultramoderne.

Dragostea față de natură și pasiunea pentru cercetare au condus la o gamă largă și variată de produse, concepute pentru a satisface toate cerințele de sănătate și frumusețe căutate de consumatori moderni, funcționalitate care combină, placerea si siguranta maxima.

Structura

Toate fazele de producție sunt dezvoltate în cadrul Ardes de către o echipă de profesionisti cu o vasta experiență.

– Departamentul de marketing studiaza tendințele pieței si modul în care să satisfacă cerințele noi și emergente.
– Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, formată din absolvenți calificați de specialitate, traduce aceste concepte în produse reale și inovatoare.
– Materiile prime sunt selectate de la furnizori cu înaltă calificare, cu care sunt stabilite condiții stricte de aprovizionare.
– Producția și ambalarea are loc într-unul dintre laboratoarele cele mai avansate tehnologic din Europa.
– Controlul calității are loc simultan în laboratoarele interne și externe pentru a asigura o mai mare siguranță a produsului finit.

Angajament social

Angajamentul social este extrem de important pentru Ardes care se traduce prin decizii etice precise. Conștienți de problemele ecologice, Ardes acordă, de asemenea, o mare atenție protejării mediului prin:

– Utilizarea materiilor prime vegetale.
– Utilizarea unor agenți activi de suprafață biodegradabili
– Insotirea fiecarui produs cu ambalaj ușor de reciclat.
– Pe parcursul diferitelor etape de realizare a produsului, fără emisii nocive sau evacuări sunt produse.
– În produse cu aerosoli, utilizarea gazelor precum clorofluorocarburile nocive pentru stratul de ozon sunt evitate.
– Consumul inutil sau nejustificat de energie și de materii prime este evitată prin punerea în aplicare a programelor de întreținere a sistemului și a unui comportament responsabil în procesul de producție.
– Refuzul, încă de la început, de orice formă de testare a produselor finite sau a materiilor prime utilizate pe animale.

De asemenea, compania lucreaza cu sectorul de voluntariat prin susținerea inițiativelor sociale.

Tocmai din acest motiv, compania a primit recent premiul CSR (responsabilitatea socială a întreprinderilor), organizat de Camera de Comerț din Genova, cu scopul de a difuza cultura antreprenoriatului responsabil; sprijinirea firmelor care urmăresc propriul lor profit, fără a pierde din vedere performanța socială și de mediu a operațiunilor lor.

Strangerea de fonduri programe susținute de Ardes, în cazul în care produsele cosmetice au fost ambalate și furnizate în mod gratuit, au inclus:

– „Una Mano lavă l’Altra – il Bagno doccia che di profuma Buono” (O mână spală pe cealaltă – spuma de duș care miroase bine), un program creat pentru a ajuta populațiile din regiunile din Balcani care a ajutat la strângerea de fonduri pentru a sprijini educația școlară și achiziționarea de produse de igienă și sănătate pentru două tabere de refugiați din provincia Sisak, Croația, precum și prin proiecte de finanțare implementate de Caritas Aleksinac, sudul Serbiei.

– „Mesi Mesi” (luni luni), pentru finanțarea cuptoarelor ecologice din Eritreea.

– „Ancora Donna” (încă o femeie) prin Lilt la Genova care sprijina pacientii cu cancer in curs de chimioterapie si radioterapie.

Ardes in Romania

Intrarea Ardes in Romania s-a produs in anul 2000, prin experienta personala pe care Oana Turcu a avut-o in clipa in care a incercat nenumarate retete, pentru a vindeca o acnee grava, si numai produsele Ardes au ajutat-o sa invinga acest complex. “Folosind in Italia, la recomandarea unui medic naturist, tratamentul antiacneic pe baza de propolis si obtinind rezultate deosebite de la o zi la alta, mi-a venit ideea de a incerca sa vin in ajutorul celor din jurul meu”, declara Oana. Astfel a descoperit gama de produse Ardes Cosmetici, care a ajutat-o sa scape de tenul acneic.

Absolventa de studii economice, dar si posesoarea unui doctorat in stiinta si tehnica produselor de erboristerie, dietetice si cosmetic, dobandit la Ferrara, Oana Turcu a transformat Ardes intr-un brand esential al industriei frumusetii, in doar cativa ani. Este unic importator pentru Romania al produselor Ardes.

In 2003, a creat o linie proprie de cosmetice, linia Oana Turcu, care a integrat experienta italiana cu specificul si problemele clientelei din Romania. Oana Turcu este deja o cunoscuta femeie de afaceri in domeniul produselor cosmetice profesionale natural. Este prima romanca al carei nume este marca pentru o linie de produse cosmetice, in Italia.

„Am studiat foarte mult si mi-am dat seama de importanta camforului natural, iederei si centellei asiatice in reducerea depozitelor de grasime. Asa am studiat o noua Crema Extraforte pentru Slabire, care imi poarta numele si pe care am propus-o Laboratoarelor ARDES din Italia. Am studiat intensiv alaturi de specialistii de acolo si, astfel, au inceput sa o fabrice si sa o promoveze si in Italia”, a declarat Oana Turcu.

Succesul Ardes Romania se masoara in milioane de probleme rezolvate si tratamente efectuate in acesti ani.

Ardes este un participant activ pe piata cosmetica, fiind prezent la cele mai importante evenimente si targuri ale industriei cosmetice din Romania. A devenit, in egala masura, un brand preferat al celebritatilor. Si unul dintre cele mai vizibile branduri de frumusete din mass-media.

Succesul Ardes a dus-o pe Oana Turcu pe locul 39 in Top 100 Femei de Succes al revistei Capital.

Certificari internationale obtinute de Ardes Cosmetici

Vegan OK

Acest certificat semnaleaza faptul ca produsele noastre sunt concepute pentru a fi utile inclusiv persoanelor care traiesc in regim Vegan (care nu consuma carne si lactate). Ardes nu face teste pe animale.

AIAB

Produsele Ardes sunt certificate de catre Associazione Italiana per l’Agricoltura Biologica.

ISO 22716

Organizația Internațională de Standardizare (ISO) a oferit produselor Ardes certificatul pentru buna calitate in fabricare cu numarul 22716. Acesta consacra faptul ca produsele sunt concepute in laborator, in mod controlat.

RINA

Acest certificat confirma faptul ca Ardes isi desfasoarea activitatea pe piata cosmetica respectand standardele de calitate si de management la cel mai inalt nivel, garantand calitatea, sustenabilitatea si eficienta in procesul de productie si de management, dar si in procesul de protectie a mediului inconjurator.

Liniile Ardes

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger