REDUCERE 10% la orice comandă mai mare de 999 lei.

PRIMEȘTI CADOU la orice comandă mai mare de 699 lei.

AFLĂ CUM

Confidențialitate

Ardes.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Ardes.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Ardes.ro pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului www.ardes.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Ardes.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.ardes.ro. De asemenea, Ardes.ro nu divulga datele Dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dumneavoastra explicit in acest sens.

Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Liniile Ardes

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger