fbpx

NOU! Livrare in 1-2 zile in orice țara din lume!

Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Tratament Detoxifiant General

de Oana Turcu

16 produse recomandate

Întreţinere în cabinet cosmetic: lunar.

a). LAPTE DEMACHIANT sau LAPTE DEMACHIANT PROFESIONAL CU ACID IALURONIC sau LAPTE DEMACHIANT CU PROPOLIS.

b). Aplicaţi SCRUB ACTIUNE PROFUNDA sau PEELING ACTIUNE PROFUNDA şi masaţi sub vapori pentru cateva minute. Evitaţi masajul pe tenul foarte sensibil, cu cuperoze sau acnee. Înlăturaţi cu apă călduţă.

c). Aplicaţi o fiolă de FIOLE MULTIVITAMINICE CU ULEIURI VEGETALE (în cazul tenului deshidratat si uscat) sau de SER PENTRU EXCHILIBRAREA SEBUMULUI (în cazul tenului gras), în funcţie de necesităţi. Îmbibaţi un şerveţel în SPRAY ECHILIBRARE PH POST-PEELING, aplicaţi pe faţă şi lăsaţi în repaus pentru 5 minute.

d). Pe faţa astfel pregătită aplicaţi 10 picături de ULEI PUR DE JOJOBA CALIFORNIANA + 5 picături de FOSFACOMPLEX ULEI ESENTIAL SANTAL şi efectuaţi un masaj drenant pentru cca. 10 minute.

e). Întindeţi pe faţă un strat subţire de MASCĂ BIOGEL sau de BIOMASCĂ CU NĂMOL sau MASCA DE NETEZIRE SI LUMINOZITATE CU CELULE STEM DE ARGAN GOLDEN, fără a exclude conturul ochilor, şi lăsaţi în repaus pentru 10 minute. Înlăturaţi cu un bureţel îmbibat în apă călduţă.

f). Tonifiaţi cu LOŢIUNE TONICĂ NON ALCOOLICA sau LOŢIUNE TONICĂ PROFESIONALA CU ACID IALURONIC sau LOTIUNE TONICA CU PROPOLIS 500 ML. Uscaţi excesul cu un şerveţel.

g). Aplicaţi o fiolă de FIOLE MULTIVITAMINICE CU ULEIURI VEGETALE şi masaţi lejer cu ULEI CICATRICI.

h). Uscaţi eventualul exces cu un şerveţel.

Liniile Ardes

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger