Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Recomandare pentru Detoxifierea Tenului la cabinet cosmetic

de Oana Turcu

15 produse recomandate

Întreţinere în cabinet cosmetic: lunar.

a). LAPTE DEMACHIANT sau LAPTE DEMACHIANT PROFESIONAL CU ACID HIALURONIC sau LAPTE DEMACHIANT CU PROPOLIS.

b). Aplicaţi SCRUB ACTIUNE PROFUNDA sau PEELING ACTIUNE PROFUNDA şi masaţi sub vapori pentru cateva minute. Evitaţi masajul pe tenul foarte sensibil, cu cuperoze sau acnee. Înlăturaţi cu apă călduţă.

c). Aplicaţi o fiolă de FIOLE MULTIVITAMINICE CU ULEIURI VEGETALE (în cazul tenului deshidratat si uscat) sau de SER PENTRU EXCHILIBRAREA SEBUMULUI (în cazul tenului gras), în funcţie de necesităţi. Îmbibaţi un şerveţel în SPRAY ECHILIBRARE PH POST-PEELING, aplicaţi pe faţă şi lăsaţi în repaus pentru 5 minute.

d). Pe faţa astfel pregătită aplicaţi 10 picături de ULEI PUR DE JOJOBA CALIFORNIANA + 5 picături de ULEI ESENTIAL SANTAL FOSFACOMPLEX şi efectuaţi un masaj drenant pentru cca. 10 minute.

e). Întindeţi pe faţă un strat subţire de MASCĂ BIOGEL sau de BIOMASCĂ CU NĂMOL sau MASCA DE NETEZIRE SI LUMINOZITATE CU CELULE STEM DE ARGAN GOLDEN, fără a exclude conturul ochilor, şi lăsaţi în repaus pentru 10 minute. Înlăturaţi cu un bureţel îmbibat în apă călduţă.

f). Tonifiaţi cu LOŢIUNE TONICĂ NON ALCOOLICA sau LOŢIUNE TONICĂ PROFESIONALA CU ACID HIALURONIC sau LOTIUNE TONICA CU PROPOLIS FĂRĂ ALCOOL 500 ML. Uscaţi excesul cu un şerveţel.

g). Aplicaţi o fiolă de FIOLE MULTIVITAMINICE CU ULEIURI VEGETALE şi masaţi lejer cu BIO ULEI SUPREM CICATRICI.

h) Uscaţi eventualul exces cu un şerveţel.

Liniile Ardes

LIVE CHATvia Facebook Messenger