Ai patru opțiuni care îți vor aduce 1-4 cadouri în COLET 🎁!

Vezi Detalii

Sfatul Specialistului

Bună,
Dacă ai o problemă și ai nevoie de un sfat pentru alegerea produselor, întreabă-mă!

Recomandare Tonifiere Abdomen, Coapse, Fese, prin masaj profesional

de Oana Turcu

6 produse recomandate

Întreţinere în centre de modelare corporală: de două ori pe săptămană.

a). Întindeţi pacienta pe un pat acoperit de o folie de nylon sau hartie. Aplicaţi GEL SCRUB TEN SENSIBIL pe zonele interesate, efectuaţi un drenaj limfatic pentru cateva minute şi înlăturaţi cu buretele umed. Atenţie: urmaţi aceste operaţiuni doar pentru prima ședința din ciclu. Aplicaţi cu un masaj uşor (cca.2 min.) cateva picături de SER ULTRA MODELARE SILHOUETTE şi ULEI ESENTIAL PORTOCAL AMAR FOSFACOMPLEX pe zonele interesate (părţi adipoase, pernuţe celulitice).

b). Apoi efectuaţi un masaj drenant de descărcare venoasă cu CREMA ULTRA MODELARE sau CREMĂ EXTRAFORTE TONIFIERE SANI ŞI CORP NON TERMO.

c). Aplicati SPUMA MASCA RELAXARE. Se aplică pe zonele tratate cu SER ULTRA MODELARE SILHOUETTE şi ULEI ESENTIAL PORTOCAL AMAR FOSFACOMPLEX (timp de repaus cca. 15 minute).

d). Dacă posedaţi aparatură, lăsand în repaus masca, puteţi termina ședința  cu presoterapie. Asigurandu-vă că clientul nu prezintă probleme circulatorii de tipul varice, fragilitate capilară sau inflamaţii de orice tip, puteţi substitui presopunctura cu termoterapie (coperte termice, saune parţiale). Vă sfătuim pentru o curăţare mai uşoară a aparaturii la sfarşitul terapiei, să acoperiţi masca cu un şerveţel.

e). Cu mască, se înlătură în manieră compactă. Curăţaţi eventualele reziduuri cu un bureţel pentru demachiere.

Liniile Ardes

LIVE CHATvia Facebook Messenger