Atentie, in perioada urmatoare livrarea comenzilor poate suferi intarzieri minore!

Vezi Detalii

Piele ferma, de invidiat, fara celulita – recomandat de Andreea Mantea

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 customer reviews)

638 lei

În stoc

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

SauSunați-ne!(Luni - Vineri, 10:00 - 18:00)

Pachetul Andreea Mantea este ideal pentru remodelarea siluetei, cresterea progresiva a fermitatii si uniformitatii corpului, pentru slabire si anticelulita.

GEL CORP SLABIRE 150 ML

Gel de “inalta definitie” ce remodeleaza silueta si ofera pielii o crestere progresiva a fermitatii si uniformitatii. Absorbtia rapida permite ca persoana care il foloseste sa se poata imbraca imediat dupa utilizarea produsului. Principii active: extract de alge, microsfere de cofeina, saruri organice, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian, ulei de Babassu, celule stem de Argan.

Ideal pentru slabire, celulita, vergeturi, suplete soc. Pentru abdomen, coapse, fese, brate. Remedii termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

SINERGIA BIOLIPO-R 9 FIOLE

Sinergia Biolipo-R este un complex-şoc pentru slăbire şi anticelulită. Biocomponent pulbere-lichid pentru uz profesional şi domiciliu. Complex cu: apă aromatică de hamamelis, extract glicolic dehamamelis, extract concentrat de tei şitrandafir. Uz: apăsaţi capacul şi agitaţi cateva secunde. Scoateţi capacul şi întindeţi. Masaţi, pana la absorbţie, pe zonele cu celulită. Preparaţi produsul în momentul folosirii. Continuaţi apoi cu masaj drenant cu Cremă Bioactivă pentru Cura de Slăbire, Cremă Extraforte pentru Slăbire – Termo, Cremă Anticelulită şi Antivergeturi cu Iederă, Cremă Biogheaţă. Repetaţi operaţiunea zilnic.

Este ideal pentru termo/crio (rece) pentru persoanele cu probleme de circulatie, masaj si impachetari anticelulita, coperta termica, tunel, reflexoterapie, relaxare, electrostimulare, vacuum bipolar cu radiofrecventa, drenaje limfatice, cavitatie, lipolaser.

Profesional, natural, cu principii active bio. Se foloseste acasa si la salon.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Sfatul Specialistului

Liniile Ardes

LIVE CHATvia Facebook Messenger