Cremă Anti-age Supernutritivă Ialurelix pentru Picioare 100 ml

Linia Ialurelix

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 recenzii de la clienți)

114 lei

Cremă Anti-age Supernutritivă Ialurelix pentru Picioare 100 ml

“Ritualul piciorului” Ialurelix este un răsfăț dulce care are menirea de a face pielea piciorului fină și catifelată, într-un ritual odihnitor și relaxant.

Produsul este eficient pentru înmuierea cojilor, crăpăturilor tălpii, monturi și bătături, limitând astfel aspectul de fisurare și întărire.

Rezultatul este o piele mai compactă, mai regenerată și mai fină.

În stoc

SauSunați-ne!(Luni - Vineri, 10:00 - 18:00)

Crema Anti-age Supernutritiva Ialurelix pentru Picioare
“Ritualul piciorului” cu Crema Anti-age Supernutritiva Ialurelix pentru Picioare este un rasfat dulce care are menirea de a face pielea piciorului fina și catifelata, într-un ritual odihnitor și relaxant.
Crema Anti-age Supernutritiva Ialurelix pentru Picioare este eficient pentru înmuierea cojilor, crăpăturilor tălpii, monturi și bătături, limitând astfel aspectul de fisurare și întărire.
Utilizare: aplicați Crema Anti-age Supernutritiva Ialurelix pentru Picioare, desenând cu palma cercuri mici, mai întâi pe călcâi și apoi intindeti pe picior. Extindeți masajul până la glezne, efectuând mișcări circulare în jurul maleolei.
Puteti masa arcul plantar prin aplicarea unei presiuni ușoare cu unghiile mâinii. Masați ușor degetele, trăgând ușor de la bază până la vârf. Ideală acasa și pentru pedichiura.
Efectele ingredientelor cremei:
Acidul hialuronic: combinatia de patru acizi hialuronici – cu greutate moleculară foarte mică, mică, medie, respectiv mare – aduce o unica și complexa putere de penetrare. Rezultatul este o piele mai compacta, mai regenerata și fina.
Mucus de melc: cu mare putere protectiva și restructuranta. Cu ajutorul lui, piele devine mai elastică, luminoasă și netedă.
Camfor natural: obținut prin distilarea acestuia din lemn și din rădăcinile cinnamonum camphora (lauracee). Are efect purificator și revigorant pentru piele.

Linia

Linia Ialurelix

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Sfatul Specialistului

Liniile Ardes

TRANSPORT GRATUIT ÎN ROMÂNIA PENTRU COMENZILE DE PESTE 299 LEI

X
LIVE CHATvia Facebook Messenger